Robertine

In een notendop:IMG_1851

Ongeveer 40 jaar geleden opgegroeid in Laag Soeren. Daarna ongeveer 10 jaar in Huissen gewoond. En daarna ben ik naar Apeldoorn verhuisd.

Na het volgen van de MAVO en de MEAO ben ik aan het werk gekomen als financieel administratief medewerker. Met veel plezier ben ik bij Caretex begonnen. Ik heb hier acht jaar met veel plezier gewerkt. Terwijl ik hier aan het werk was, ben ik met mijn eigen administratiekantoor begonnen.

Ik heb vier geweldige kinderen. Ben getrouwd met Piet Walhout. In onze vrije tijd zijn we veel te vinden op de dansvloer. Daarnaast ben ik penningmeester van Stichting Oudernetwerk Jeugdzorg.

We hebben sinds april 2013 een husky een nieuw thuis gegeven. Ik wandel veel met onze lieve Yucatan. Als ik daarna nog tijd over heb ben ik graag met mijn handen bezig. Met de breipennen achter de tv of met naald en schaar een lange broek in elkaar zetten.

Onze lieve Yucatan!
Onze lieve Yucatan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>